Workflow Projecten

WerkbonApp is onze standaard-oplossing die breed inzetbaar is en door vele bedrijven in Nederland en daarbuiten gebruikt wordt. Heb je echter een afwijkende workflow, dan is het ook mogelijk dat we op ons basisplatform een maatwerk workflow applicatie voor je ontwikkelen. Zo heb je het voordeel van bewezen technologie en een schaalbaar gebruiksvriendelijk platform met veel standaard features terwijl je toch maatwerk krijgt. Betrouwbaar, snel en voordelig. Hieronder lichten we enkele maatwerk workflow projecten er uit.

Collectieve Inkoop Schilderwerk

In 2015 is Eigen Huis gestart met het collectief schilderen van de buitenkanten van (consumenten)huizen. Om grip te krijgen op het schilderwerkproces voor de 1000-en klussen is ons gevraagd de complete automatisering te doen vanaf de geaccordeerde offerte tot de uitbetaling aan schilders.  Het geavanceerde platform bevat unieke logarithmes om te schilderen huizen toe te kennen aan de juiste schilders op basis van o.a. locatie, beschikbaarheid en klanttevredenheid. De (meer dan 800!) aangesloten schilders hebben per schilderbedrijf een eigen web-account gekregen met een App voor de schilders. Hiermee werd het complete werkproces van a tot z geautomatiseerd, uniek in Nederland.

Aansturing Optometristen

Ergra Low Vision is al meer dan vijftig jaar specialist op het gebied van low vision in Nederland en Duitsland. Haar specialisten werken in meer dan tweehonderd ziekenhuizen, zorgcentra en oogklinieken. Voor de aansturing van haar optometristen hebben we een platform en App ontworpen, gebaseerd op ons TransOrderFlow platform. Hiermee wordt de complete papieren administratie vervangen en worden de bestellingen geautomatiseerd doorgegeven aan de backoffice.

Carrousel6 Review
Carrousel6 Review
Slide4
Slide3
Slide1