Klanten over WerkbonApp

PH Plus Solution 

PH Plus Solution is een facilitaire dienstverlener met veel ervaring en vakkennis op het gebied van industriële reiniging. Daarnaast heeft zij haar diensten uitgebreid met specialistische reiniging. PH Plus Solution reinigt bij veel gerenommeerde bedrijven ook preventief. 

‘’WerkbonApp is de besparing en vernieuwing voor 2019’’ Perry van de Hoven, eigenaar 

In september 2018 is PH Plus Solution begonnen met de proefperiode bij WerkbonApp. “Wij hebben lang gezocht naar goede Field Service management-software, en na uitgebreid onderzoek zijn we terecht gekomen bij WerkbonApp”. “Eerdere geteste software voldeed niet aan onze eisen.” “De keuze is uiteindelijk op WerkbonApp gevallen dankzij de gebruikersvriendelijke software, de goede werking van de digitale werkbonnen en het overzichtelijke planbord”, aldus Perry van den Hoven, eigenaar van PH Plus Solution.

“Gedurende de proefperiode hebben we dankzij een kickstarter-training en persoonlijke aandacht direct goed kunnen werken met de App”. “Door goed overleg draait bij PH Plus Solution nu het volledige field service-proces met WerkbonApp”. “Door de tablet te koppelen aan de bedrijfswagens hebben onze werknemers de planning altijd op zak en kan er snel gehandeld worden”. “Zo kunnen er onderweg wijzingen worden doorgevoerd en de buitendienst medewerkers kunnen foto’s toevoegen van mankementen of reparaties.” “Dit is een enorme verbetering van het huidige proces.”

Op jaarbasis scheelt het PH Plus Solution duizenden euro’s en materialen’’

Nu PH Plus Solution een aantal maanden gebruik maakt van WerkbonApp ziet ze direct al een heel groot aantal wijzigingen in het bedrijfsproces. “Zo werden eerst al onze bonnen handmatig opgesteld en verwerkt”. “Dit kostte veel tijd en handelingen welke nu in één stap worden gedigitaliseerd”. “Dit heeft als resultaat dat er naast tijd ook veel papier wordt bespaard.”

‘’We voelen ons daarom zeer op ons gemak bij WerkbonApp’’ 

“Naast deze pluspunten vinden we het ook fijn dat onze buitendienst door WerkbonApp professioneel over komt naar onze klanten toe.” “Wij voelen ons door WerkbonApp vanaf het eerste moment serieus genomen en ook als we ergens geholpen mee moeten worden.”  “Eerst kijken we altijd naar de oplossingen die online worden aangeboden in Webinars of op het YouTube kanaal van WerkbonApp.” “Als we er dan nog niet uitkomen, bellen we even en dan is het direct verholpen of voor ons ingesteld.” “Wij zijn echt heel tevreden en kunnen WerkbonApp aanraden voor elke bedrijf met een buitendienst.”