Klanten over WerkbonApp

Mobility Installations 

Mobility Installations is een onafhankelijk inbouwspecialist en is actief in de installatie-branche. Het doel van Mobility installations is om bedrijven te ontzorgen door beveiliging, communicatie en fleetmanagement oplossingen op locatie in de Benelux te verzorgen.  

‘’Door snellere facturatie hebben we ons geld nu weken eerder’’

Om als bedrijf optimaal te kunnen presteren heeft Niek van den Bogaart in 2015 besloten om in zee te gaan met WerkbonApp. “We hadden zoveel papierwerk waar ons bedrijf van af wilde komen”. “Via WerkbonApp kon alles worden gedigitaliseerd wat dus enorm veel tijd en geld scheelde”. “Mobility installations kan nu veel sneller factureren aangezien alle informatie per direct beschikbaar is”. “We hebben nu weken eerder ons geld.” “Daarnaast wordt er een database bijgehouden met foto’s van geleverd werk wat wij zeer handig vinden”, aldus Twan van Horssen, operations manager bij Mobility Installations.

‘‘Op het moment dat wij een nieuwe werknemer aannemen is de eerste stap in het inwerkproces om volledige kennis te krijgen over het gebruik van WerkbonApp. Dit gaat altijd zeer snel’’. Twan heeft zelf dit proces doorlopen en kan daarom een goed oordeel vormen. “Aangezien de App zo makkelijk te gebruiken is, hebben wij niet eens gebruik gemaakt van de online Webinars en de YouTube video’s.” 

‘’WerkbonApp is zeer professioneel en onmisbaar in ons bedrijfsproces’’

Mobility Installations had een aantal eisen voor de software, die betrekking hadden tot hele specifieke bedrijfsprocessen. Dit vergde wat maatwerk op de huidige applicatie. “Door gebruik te maken van maatwerk heeft WerkbonApp de software zo kunnen aanpassen dat Mobility Installations nu een oplossing heeft die perfect aansluit bij haar bedrijfsproces”. “Mede hierdoor werkt de app zeer efficient en veel beter dan vergelijkbare pakketten”. “Sterker nog, omdat de app en kantoorapplicatie zo goed bevallen hebben we de app zelfs aanbevolen bij een aantal concullega’s!”  Mobility Installations wil WerkbonApp daarom ook beschrijven als ‘zeer professioneel en onmisbaar in het bedrijfsproces.’

‘’WerkbonApp heeft ons duizenden euro’s bespaard’’

Op het moment dat er problemen ontstaan neemt Mobility Installations direct contact op met de helpdesk van WerkbonApp. “Tot nu toe is dit zelden voorgekomen maar op het moment dat er toch iets is staat de servicedesk altijd klaar met een oplossing.” “Snel en vakkundig.”

“En ik wil nog een niet onbelangrijk detail aanstippen”, aldus Twan, “Mobility installations heeft per jaar dankzij WerkbonApp ruim 13.500 euro bespaard.”