Klanten over WerkbonApp

Zonservice

Zonservice is een specialist in zonweringen, terrasoverkapping, kunststof kozijnen en raamdecoratie. In oktober 2018 is Zonservice begonnen met het gebruik van WerkbonApp. Omdat het bedrijf al Exact Online gebruikt is vanuit Exact WerkbonApp geadviseerd. “De koppeling met Exact hadden we binnen minuten werkend. Betrouwbaar, snel en erg compleet”, aldus Theo Oberstadt, oprichter en eigenaar van Zonservice.

 

Het bedrijf heeft een kickstarter training afgenomen om een vliegende start te kunnen maken. “ Gedurende de proefperiode en dankzij de training en persoonlijke aandacht hebben we direct goed kunnen werken met WerkbonApp. “WerkbonApp levert ons veel voordelen op”. “Het bespaart ons bedrijf veel tijd en het geeft meer duidelijkheid voor zowel de leidinggevenden als werknemers”. “Tot op heden heeft alles vlekkeloos en heel betrouwbaar gewerkt.” “En als we vragen hadden heb je echt binnen 5 seconden iemand aan de lijn.”

‘’De dienstverlening is echt super, binnen 5 seconden iemand aan de lijn die je meteen helpt’’ 

Door het gebruik van WerkbonApp ziet Theo Oberstadt een groot verschil in het bedrijfsproces. “De buitendienst-medewerkers krijgen veel meer informatie en er wordt beter informatie teruggekoppeld naar de binnendienst”. “Doordat alles nu digitaal is geregeld, is het veel overzichtelijker”. “Elke werkbon kunnen we makkelijk in het systeem terugvinden, er raakt nooit meer iets kwijt.”   

‘’WerkbonApp is een prettig, flexibel en persoonlijk bedrijf’’

“Doordat WerkbonApp ons bedrijf veel tijd bespaart kunnen de medewerkers andere taken oppakken”. “Het scheelt ongeveer drie uur per week per medewerker”. “Buitendienstmedewerkers vergeten door het gebruik van WerkbonApp minder snel zaken”. “Er kan dan extra tijd en reiskosten worden bespaard.”

‘’Webinars zijn superhandig, je blijft op de hoogte, het voelt erg persoonlijk en je wordt kort bijgepraat’’

Theo Oberstadt vindt de koppeling van WerkbonApp met Exact Online goed op orde. “Informatie wordt spoedig doorgestuurd naar het systeem van Exact en andersom”. “Dit was een vereiste van os aangezien wij hier veel problemen mee hebben gehad met een vergelijkbare App”. “Bij WerkbonApp verliep deze koppeling soepel en snel”. “Via de maandelijkse webinars worden we op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.”