“We hebben nog nooit zo snel iets terugverdiend”

Installatiebedrijf Pierik besloot na de bouwvak om een abonnement te nemen op WerkbonApp. “We begonnen met zes monteurs, inmiddels zijn het er zeven. De jongens zijn razend enthousiast, dat is belangrijk. Ze kunnen goed overweg met de WerkbonApp en maken de werkbonnen vrijwel elke dag meteen in orde. Na elke klus kunnen ze direct door naar de volgende. Op kantoor lopen we de bon na en maken we de factuur klaar. Zo simpel is dat. Degene die voorheen de zaken rond de werkbonnen regelde, bespaart minstens 25% tijd. 25%! Veel ondernemers willen bij een investering weten wat de terugverdientijd is. Ik heb het niet nagekeken maar het zijn eerder weken dan maanden.”

Altijd overzichtPierik-image
“Op kantoor zijn we vooral enthousiast over het overzicht. Je weet precies wat er speelt en wie wat doet. Je ziet zo hoe de uren besteed zijn en wat er aan meerwerk gedaan is. Beter overzicht betekent beter en sneller sturen.

En we kunnen gemakkelijk schakelen. Na een ziekmelding bijvoorbeeld haal je met enkele klikken een aantal bonnen weg bij de ene monteur en wijs je ze toe aan een andere. Je regelt alles real time.”

Warm aanbevolen
“Het is altijd gevaarlijk om enthousiast te zijn over een leverancier, voor je het weet gaan de prijzen omhoog”, lacht René. “Maar voor  WerkbonApp maak ik onvervalst reclame. Ik ben aangesloten bij een grote club van installateurs en daar steek ik de loftrompet over de WerkbonApp. Ik sta er gewoon vierkant achter.”