logo-twinfield
Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties.

WerkbonApp is partner van Twinfield. Samen hebben we een naadloze integratie gemaakt om beide softwaresystemen optimaal samen te laten werken. De koppeling kan binnen een dag gerealiseerd worden. Vraag naar de opties voor jouw bedrijf.

De koppeling synchroniseert taken vanuit Twinfield naar de WerkbonApp en zet deze klaar voor de verschillende buitendienst gebruikers. Werkbonnen die gereed zijn worden opgehaald en als geschiedenis aangemaakt in Twinfield. Relaties kunnen worden gesynchroniseerd vanuit contacten, groepen of bedrijven.

Tevens kunnen de artikelen gesynchroniseerd worden zodat alle artikelen in de WerkbonApp beschikbaar zijn voor de buitendienst, inclusief prijs en (bar)code.

Alle functionaliteiten op een rij:

 • handmatige en automatische synchronisatie mogelijk
 • synchronisatie van artikelen van Twinfield naar WerkbonApp
 • synchronisatie van activiteiten (uursoorten) van Twinfield naar WerkbonApp
 • synchronisatie van debiteuren van Twinfield naar WerkbonApp
 • synchronisatie van medewerkers van Twinfield naar WerkbonApp
 • aanmaken van facturen of uurboekingen in Twinfield aan de hand van complete werkbonnen in WerkbonApp
  • werkbonnen zonder projectnummer worden geëxporteerd als factuur met daarop de materialen en werkperiodes ingevuld op een werkbon.
  • de werkperiodes ingevuld op een werkbon met projectnummer worden aangemaakt als uurboekingen in Twinfield

Hoe activeer ik de koppeling?

Binnen je proefmaand kun je deze koppeling gratis testen. We adviseren om hier ook zeker gebruik van te maken zodat je zelf kunt zien hoe makkelijk beide systemen samenwerken. Binnen 5 minuten heb je de koppeling ingesteld. Volg de volgende stappen:

 1. Activeer de koppeling in je web-account. Klik op ‘Externe koppeling’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen.
 2. Selecteer de koppeling uit het dropdown menu en klik op ‘Koppeling bestellen’ (er worden geen kosten in rekening gebracht).
 3. Je ontvangt nu een mail en de vervolgstappen hoe je de koppeling eenmalig instelt worden op de pagina zichtbaar.

 

Ben je al klant van WerkbonApp? Bestel dan de koppeling via de Licentiemanager.

 1. Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen. Je krijgt nu een overzicht van de actieve licenties.
 2. Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’. Je bent nu in het Besteloverzicht.
 3. Onder het kopje Koppeling kun je de koppeling selecteren uit het dropdown menu.
 4. Stel de koppeling eenmalig in via Externe koppeling’ in de linker menubalk.