TrackJack Euro9200000020342712pe is een 100% Nederlandse specialist in GPS-oplossingen met een duidelijke visie binnen de internationale markt. Kwaliteit en betaalbaarheid zijn kernwaarden die voorop staan en die u steeds ziet terugkomen in de diverse producten die TrackJack levert. Naast deze basiskernwaarden ku
nt u openheid in tarieven en stabiliteit van de producten verwachten. Zowel de hardware als software wordt door TrackJack Europe ontwikkeld waaraan een team van ervaren programmeurs dagelijks werkt en zorgt voor de optimalisatie  van de huidige producten en nieuwe productontwikkelingen.

TrackJack Europe is er voor zowel het midden- en kleinbedrijf als voor het grootzakelijk segment. Oplossingen die hierin worden geboden zijn: GPS track en trace oplossingen, voertuigvolgsystemen of rittenregistratieoplossingen voor het automatiseren van de rittenregistratie of voor het optimaliseren van het wagenparkbeheer. Door de diversiteit in producten biedt TrackJack Europe voor vele organisaties een geschikte oplossing.

Samen met TrackJack hebben we een integratie tussen WerkbonApp en TrackJack gerealiseerd. Met deze koppeling zie je direct real-time tracking info op het kaartje in WerkbonApp.Schermafbeelding 2018-03-05 om 16.46.10

Hoe activeer ik de koppeling?

Binnen je proefmaand kun je deze koppeling gratis testen. We adviseren om hier ook zeker gebruik van te maken zodat je zelf kunt zien hoe makkelijk beide systemen samenwerken. Binnen 5 minuten heb je de koppeling ingesteld. Volg de volgende stappen:

  1. Activeer de koppeling in je web-account. Klik op ‘Externe koppeling’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen.
  2. Selecteer de koppeling uit het dropdown menu en klik op ‘Koppeling bestellen’ (er worden geen kosten in rekening gebracht).
  3. Je ontvangt nu een mail en de vervolgstappen hoe je de koppeling eenmalig instelt worden op de pagina zichtbaar.

 

Ben je al klant van WerkbonApp? Bestel dan de koppeling via de Licentiemanager.

  1. Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen. Je krijgt nu een overzicht van de actieve licenties.
  2. Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’. Je bent nu in het Besteloverzicht.
  3. Onder het kopje Koppeling kun je de koppeling selecteren uit het dropdown menu.
  4. Stel de koppeling eenmalig in via Externe koppeling’ in de linker menubalk.