Logo tomtom

 

Jouw bedrijf is al uitgerust met tomtom devices voor fleetmanagement? WerkbonApp is de ideale aanvulling voor het aansturen van je buitendienstmedewerkers.

 

Koppeling tomtom en WerkbonApp

 

Image-ExactWerkbonApp heeft een standaard koppeling ontwikkeld voor tomtom gebruikers. De software synchroniseert taken vanuit Exact naar WerkbonApp en zet deze klaar voor de verschillende buitendienst gebruikers. Werkbonnen die gereed zijn worden opgehaald en als conceptfactuur aangemaakt in Exact Online. Relaties kunnen worden gesynchroniseerd vanuit contacten, groepen of bedrijven.

Tevens kunnen de artikelen gesynchroniseerd worden zodat alle artikelen in de WerkbonApp beschikbaar zijn voor de buitendienst, inclusief prijs en (bar)code.

De voordelen van de koppeling op een rij:

  • Automatisch aanmaken van werkbonnen vanuit je tomtom  apparaat
  • Direct de route naar de geplande locatie met tomtom
  • Synchronisatie van producten/materialen
  • Synchronisatie van relaties
  • Synchronisatie van medewerkers en projecten

 

Wat kost de koppeling?

Eenmalige setup kosten: € 0,-

Maandelijkse kosten: € 20,- per bedrijf (dus ook bij meerdere licenties blijven de maandkosten hetzelfde)

Hoe activeer ik de koppeling?
Om deze koppeling te realiseren moeten zaken handmatig ingesteld worden door ons of door derden. Dit kan variëren van het openzetten van een IP-poort tot het doen van aanpassingen op jouw locatie. Hiervoor worden eenmalige opstart-kosten in rekening gebracht door ons en/of door de andere partij. Het is daarom niet mogelijk deze koppeling ‘even’ te testen.

Je kunt de koppeling al wel activeren. We nemen dan contact met je op om de integratie samen in te plannen. De koppeling wordt als volgt geactiveerd:

  1. Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen. Je krijgt nu een overzicht van de actieve licenties.
  2. Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’. Je bent nu in het Besteloverzicht.
  3. Onder het kopje Koppeling kun je de koppeling selecteren uit het dropdown menu.
  4. Stel de koppeling eenmalig in via Externe koppeling’ in de linker menubalk.