Logo-SAP-B1
SAP Business One is een (on premise) boekhoudsysteem. Het bevat alle functionaliteiten van een compleet relatie beheer systeem, inclusief aanpassen aan eigen wensen, beheer van contacten, groepen en bedrijven en bijhouden van kalender en planning voor alle medewerkers.

SAP B1 kan worden geïnstalleerd op uw eigen computer, gedeeld via uw eigen server of beschikbaar via hosting in de cloud. Het systeem is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.

Integratie van twee pakketten

De SAPB1 WerkbonApp koppeling legt een directe koppeling tussen het boekhoudsysteem en WerkbonApp. De software synchroniseert taken vanuit SAP naar WerkbonApp en zet deze klaar voor de verschillende buitendienst gebruikers. Werkbonnen die gereed zijn worden opgehaald en als geschiedenis aangemaakt in SAP. Relaties kunnen worden gesynchroniseerd vanuit contacten, groepen of bedrijven.

Tevens kunnen de artikelen gesynchroniseerd worden zodat alle artikelen in WerkbonApp beschikbaar zijn voor de buitendienst, inclusief prijs en (bar)code.

De voordelen van de koppeling op een rij:

  • Automatisch aanmaken van werkbonnen vanuit SAP taken
  • Afgeronde werkbonnen als link in de SAP geschiedenis
  • Opbouwen van geschiedenis in SAP met alle werkbon details
  • Synchronisatie van producten/materialen
  • Synchronisatie van relaties

 

Wat kost de koppeling?

Eenmalige setup kosten: € 1.000,- en onsite implementatie-kosten à 110 euro/uur

Maandelijkse kosten: € 20,- per bedrijf (dus ook bij meerdere licenties blijven de maandkosten hetzelfde)

Hoe bestel ik een koppeling?

Hoe activeer ik de koppeling?
Om deze koppeling te realiseren moeten zaken handmatig ingesteld worden door ons of door derden. Dit kan variëren van het openzetten van een IP-poort tot het doen van aanpassingen op jouw locatie. Hiervoor worden eenmalige opstart-kosten in rekening gebracht door ons en/of door de andere partij. Het is daarom niet mogelijk deze koppeling ‘even’ te testen.

Je kunt de koppeling al wel activeren. We nemen dan contact met je op om de integratie samen in te plannen. De koppeling wordt als volgt geactiveerd:

  1. Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen. Je krijgt nu een overzicht van de actieve licenties.
  2. Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’. Je bent nu in het Besteloverzicht.
  3. Onder het kopje Koppeling kun je de koppeling selecteren uit het dropdown menu.
  4. Stel de koppeling eenmalig in via Externe koppeling’ in de linker menubalk.