McMain is het uitgelezen softwarepakket voor het beheren van alle werkzaamheden voor een technische dienst, zowel voor een McM_Logo_1125x417pxinterne- als externe technische diensten (technisch beheer). Sinds 1994 heeft het product McMain zich ontwikkeld tot een professionele speler als het gaat om Maintenance Management of Field Service software. Door de intuïtieve opzet is McMain snel te leren. Naast de reeds ruime basislicentie zijn er diverse specifieke modules beschikbaar zodat ook bijvoorbeeld uw (Q)HSE ermee uit de voeten kan en u tevens meer grip kan krijgen op uw onderdelen magazijn. Voor meer info klik hier.

De voordelen van een koppeling op een rijtje:

  • werkorders aangemaakt in McMain worden direct werkbonnen die in de app van de medewerker verschijnen
  • afgeronde werkbonnen worden direct proef-facturen in McMain
  • synchroniseer je contacten / relaties vanuit McMain naar je WerkbonApp account
  • synchroniseer je materialen en werknemers vanuit McMain naar WerkbonApp
  • minimale kosten: 25 euro per maand

Hoe activeer ik de koppeling?
Om deze koppeling te realiseren moeten zaken handmatig ingesteld worden door ons of door derden. Dit kan variëren van het openzetten van een IP-poort tot het doen van aanpassingen op jouw locatie. Hiervoor worden eenmalige opstart-kosten in rekening gebracht door ons en/of door de andere partij. Het is daarom niet mogelijk deze koppeling ‘even’ te testen.

Je kunt de koppeling al wel activeren. We nemen dan contact met je op om de integratie samen in te plannen. De koppeling wordt als volgt geactiveerd:

  1. Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen. Je krijgt nu een overzicht van de actieve licenties.
  2. Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’. Je bent nu in het Besteloverzicht.
  3. Onder het kopje Koppeling kun je de koppeling selecteren uit het dropdown menu.
  4. Stel de koppeling eenmalig in via Externe koppeling’ in de linker menubalk.