e-Boekhouden.nl is een cloud-based oplossing voor facturatie en boekhouding. e-Boekhouden.nl biedt niet alleen een betaalbare boekhoudoplossing, maar ook gratis hulp en advies. WerkbonApp heeft een naadloze integratie gemaakt om beide softwaresystemen optimaal samen te laten werken. De koppeling kan binnen enkele minuten opgezet worden vanuit je WerkbonApp-account. Op de website van e-Boekhouden (kijk ook op e-Boekhouden.nl) staat precies omschreven hoe je de koppeling eenvoudig instelt.

De koppeling synchroniseert werkbonnen (taken) vanuit e-Boekhouden.nl naar WerkbonApp en zet deze klaar voor de verschillende buitendienst-gebruikers. Werkbonnen die gereed zijn worden opgehaald en hiervoor wordt automatisch een  factuur aangemaakt in e-Boekhouden.nl. Relaties kunnen ook worden gesynchroniseerd vanuit e-Boekhouden.nl, vanuit contacten en bedrijven. Tevens kunnen de artikelen gesynchroniseerd worden zodat alle artikelen in de WerkbonApp beschikbaar zijn voor de buitendienst, inclusief prijs en code.

Alle functionaliteiten op een rij:

 • handmatige en automatische synchronisatie mogelijk
 • synchronisatie van medewerkers van e-Boekhouden.nl naar WerkbonApp
 • synchronisatie van artikelen van e-Boekhouden.nl naar WerkbonApp
 • synchronisatie van relaties van e-Boekhouden.nl naar WerkbonApp

Wat kost de koppeling?

Eenmalige setup kosten: € 0,-

Maandelijkse kosten: € 5,- per bedrijf (dus ook bij meerdere licenties blijven de maandkosten hetzelfde)

Hoe activeer ik de koppeling?

Binnen je proefmaand kun je deze koppeling gratis testen. We adviseren om hier ook zeker gebruik van te maken zodat je zelf kunt zien hoe makkelijk beide systemen samenwerken. Binnen 5 minuten heb je de koppeling ingesteld. Volg de volgende stappen:

 1. Activeer de koppeling in je web-account. Klik op ‘Externe koppeling’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen.
 2. Selecteer de koppeling uit het dropdown menu en klik op ‘Koppeling bestellen’ (er worden geen kosten in rekening gebracht).
 3. Je ontvangt nu een mail en de vervolgstappen hoe je de koppeling eenmalig instelt worden op de pagina zichtbaar.

 

Ben je al klant van WerkbonApp? Bestel dan de koppeling via de Licentiemanager.

 1. Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen. Je krijgt nu een overzicht van de actieve licenties.
 2. Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’. Je bent nu in het Besteloverzicht.
 3. Onder het kopje Koppeling kun je de koppeling selecteren uit het dropdown menu.
 4. Stel de koppeling eenmalig in via Externe koppeling’ in de linker menubalk.