Koppel je account eenvoudig met BouwOffice

Wil je direct tijdens de werkzaamheden materiaal en uren registreren met de tablet of smartphone? Dat kan nu met de WerkbonApp gekoppeld aan je BouwOffice account! De app is gekoppeld aan de module Werkorderplanning.  In BouwOffice is het altijd al mogelijk geweest om eenvoudig werkbonnen aan te maken en deze te verwerken. Alleen was dit tot voor kort altijd een handeling waarbij papier noodzakelijk was wat weer leidde tot het handmatig overnemen van de ingevoerde gegevens van jou of je medewerkers.

Met een digitale werkbon haal je veel van de huidige handmatige handelingen er tussen uit. De monteur op locatie vult de digitale bon in op zijn iPad of Android telefoon en een paar seconden later ontvang je de werkbon direct in je software op kantoor.

Met de koppeling (gemaakt door BouwInfosys) factureer je sneller en kun je je nog meer op je werk richten. Minder administratieve rompslomp en je hebt sneller je geld.
Na ondertekenen en afronden van de werkorder wordt de werkbon in een overzichtelijke PDF met handtekening en eventueel bijgevoegde foto’s per e-mail verzonden aan de klant. Daarna wordt de werkbon doorgestuurd naar je eigen BouwOffice account, zodat de uren en materialen direct op een conceptfactuur komen te staan. Bespaar dus tijd en geld: koppel je WerkbonApp account.
De voordelen van een koppeling op een rijtje:

 • werkorders aangemaakt in Werkorderplanning worden direct werkbonnen die in de app van de medewerker verschijnen
 • afgeronde werkbonnen worden direct proef-facturen in BouwOffice
 • synchroniseer je contacten / relaties vanuit BouwOffice naar je WerkbonApp account
 • synchroniseer je materialen en werknemers vanuit BouwOffice naar WerkbonApp
 • minimale kosten: neem contact op met BouwInfosys of kijk op de Productsite in BGI-Office
 • Koppeling is gemaakt door BouwInfosys en wordt volledig door hen ondersteund

Lees  hier  een interview met een gebruiker over de koppeling op de site van BouwInfosys.

Hoe activeer ik de koppeling?

Binnen je proefmaand kun je deze koppeling gratis testen. We adviseren om hier ook zeker gebruik van te maken zodat je zelf kunt zien hoe makkelijk beide systemen samenwerken. Binnen 5 minuten heb je de koppeling ingesteld. Volg de volgende stappen:

 1. Activeer de koppeling in je web-account. Klik op ‘Externe koppeling’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen.
 2. Selecteer de koppeling uit het dropdown menu en klik op ‘Koppeling bestellen’ (er worden geen kosten in rekening gebracht).
 3. Je ontvangt nu een mail en de vervolgstappen hoe je de koppeling eenmalig instelt worden op de pagina zichtbaar.

 

Ben je al klant van WerkbonApp? Bestel dan de koppeling via de Licentiemanager.

 1. Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen. Je krijgt nu een overzicht van de actieve licenties.
 2. Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’. Je bent nu in het Besteloverzicht.
 3. Onder het kopje Koppeling kun je de koppeling selecteren uit het dropdown menu.
 4. Stel de koppeling eenmalig in via Externe koppeling’ in de linker menubalk.