Act-software

Act! is een CRM softwarepakket waarmee u uw klanten en contacten kunt beheren. Het bevat alle functionaliteiten van een compleet relatie beheer systeem, inclusief aanpassen aan eigen wensen, beheer van contacten, groepen en bedrijven en bijhouden van kalender en planning voor alle medewerkers.

Act! kan worden geïnstalleerd op uw eigen computer, gedeeld via uw eigen server of beschikbaar via hosting in de cloud. Het systeem is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.

ActWerkbonApp

Dutch

De Act! WerkbonApp legt een directe koppeling tussen het CRM systeem Act! en WerkbonApp. De software synchroniseert taken vanuit Act! naar de WerkbonApp en zet deze klaar voor de verschillende buitendienst gebruikers. Werkbonnen die gereed zijn worden opgehaald en als geschiedenis aangemaakt in Act!. Relaties kunnen worden gesynchroniseerd vanuit contacten, groepen of bedrijven.

Tevens kunnen de artikelen gesynchroniseerd worden zodat alle artikelen in de WerkbonApp beschikbaar zijn voor de buitendienst, inclusief prijs en (bar)code.

De voordelen van de ActWerkbonApp op een rij:

  • Automatisch aanmaken van werkbonnen vanuit Act! taken
  • Afgeronde werkbonnen als link in de Act! geschiedenis
  • Opbouwen van geschiedenis in Act! met alle werkbon details
  • Synchronisatie van producten/materialen
  • Synchronisatie van relaties

Download de handleiding voor de ActWerkbonApp hier:  http://www.actaddons.nl/downloads/HandleidingActWerkbonApp.pdf

Download een gratis 30 dagen demoversie voor ActWerkbonApp v17: http://www.actaddons.nl/downloads/ActWerkbonApp17Installer.exe

Download een gratis 30 dagen demoversie voor ActWerkbonApp v18: http://www.actaddons.nl/downloads/ActWerkbonApp18Installer.exe

Wat kost de koppeling?

Eenmalige setup kosten: € 295,-

Maandelijkse kosten: € 20,- per bedrijf (dus ook bij meerdere licenties blijven de maandkosten hetzelfde)

Hoe activeer ik de koppeling?
Om deze koppeling te realiseren moeten zaken handmatig ingesteld worden door ons of door derden. Dit kan variëren van het openzetten van een IP-poort tot het doen van aanpassingen op jouw locatie. Hiervoor worden eenmalige opstart-kosten in rekening gebracht door ons en/of door de andere partij. Het is daarom niet mogelijk deze koppeling ‘even’ te testen.

Je kunt de koppeling al wel activeren. We nemen dan contact met je op om de integratie samen in te plannen. De koppeling wordt als volgt geactiveerd:

  1. Klik op ‘Licentiemanager’ in de linker menubalk onder het kopje Instellingen. Je krijgt nu een overzicht van de actieve licenties.
  2. Klik op de blauwe knop rechtsboven ‘Bestellen’. Je bent nu in het Besteloverzicht.
  3. Onder het kopje Koppeling kun je de koppeling selecteren uit het dropdown menu.
  4. Stel de koppeling eenmalig in via Externe koppeling’ in de linker menubalk.