Werkbonapp-werkbonapp-kom-je-overall-tegen

WerkbonApp kom je (in) overall tegen!

In een vorige blog vertelden we u dat WerkbonApp in korte tijd marktleider is geworden op het gebied van online werkbonnen. Die positie komt je bepaald niet aanwaaien, maar de uitdaging om die status te behouden is zo mogelijk nog groter. Om onze distributie verder uit te breiden en de markt van een nieuwe impuls te voorzien, zijn we samenwerkingen aangegaan met twee toonaangevende IT-leveranciers: Infotheek en Central Point.

Ludieke promotie

We hebben onze software ontworpen voor intuïtief gebruik. Geen handleidingen nodig dus, maar meteen aan de slag. Om de drempel voor startende klanten nog verder te verlagen, kunnen iPads nu ook worden geleased via onze partners, inclusief verzekering en een robuuste beschermhoes. Net als bij mobieltjes kan de iPad na afloop van de leasetermijn gewoon worden ingeruild voor een nieuwere versie. Met name installatiebedrijven in de regio Utrecht moeten de komende weken niet vreemd opkijken als er ineens fraaie, in oranje overall uitgedoste dames voor de deur staan met een in de huisstijl van WerkbonApp uitgedoste auto. De actie moet per slot van rekening wel onder de aandacht worden gebracht!

November feestmaand

Om het feest compleet te maken heeft een andere gerenommeerde partij, Exact Software, WerkbonApp uitgeroepen tot App van de Maand. Om dat te vieren krijgen nieuwe klanten tijdens het gebruik 50% korting op de koppeling tussen WerkbonApp en een Exact-pakket. De software synchroniseert taken vanuit Exact naar WerkbonApp en zet deze klaar voor de verschillende buitendienstgebruikers. Ook worden werkbonnen die gereed zijn automatisch opgehaald en als conceptfactuur aangemaakt in Exact Online. Verder kunnen ook relaties worden gesynchroniseerd vanuit contacten, groepen of bedrijven. U merkt het: de feestmaand valt bij ons dit jaar een maand eerder dan gebruikelijk!