Succesvol samenwerken

Succesvol samenwerken

De economie groeit harder dan verwacht en als een resultaat hiervan hebben we het drukker dan ooit. Gelukkig kan automatisering dan een helpende hand bieden om het werk eenvoudiger en sneller te laten verlopen.

WerkbonApp kijkt voortdurend hoe we jullie beter kunnen helpen in het dagelijkse werk om de werkprocessen te verbeteren. Zodat je meer tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Het goed aansturen van de buitendienst, maar ook (externe) onderaannemers is een voorbeeld van zo’n belangrijk proces. Wij hebben hiervoor nieuwe functionaliteiten bedacht die we nu hebben doorgevoerd en waarover we willen vertellen.

Synchroniseer met je kalender
Vanaf vandaag is het mogelijk om de kalender van je zelf of van je medewerkers te koppelen met de persoonlijke of zakelijke agenda. Of je nu Google Calendar, Outlook of Office 365 gebruikt: per medewerker kan dit individeel ingesteld worden.
Makkelijk, professioneel en effectief. Zo is de buitendienst altijd op de hoogte van alle klussen die ze moeten uitvoeren.

Binnenkort verwacht

  • verstuur SMS-berichten automatisch naar klanten- medio november
  • Importeer zelf vanuit Excel relaties en materialen – medio november

Moneybird 2.0 nu ook ondersteund
Het online facturatie-pakket Moneybird heeft een nieuwe versie ontwikkeld.
Voor ons betekende dit dat de communicatie tussen Moneybird en WerkbonApp geheel herzien moest worden.
En het is gelukt! Je kunt bij je koppeling nu instellen of je de oude of nieuwe variant van Moneybird gebruikt.- Moneybird is marktleider op het gebied van online facturatie voor freelancers, ZZP-ers  en MKB-ers –Zie artikel
NIEUW: Delegeer je werk
Maak je gebruik van onderaannemers waar je werk aan uitbesteed? Het is nu mogelijk andere WerkbonApp accounts aan je eigen account te koppelen. Je kunt dan werkbonnen aanmaken voor derden. De onderaannemer ziet vervolgens in haar eigen account de bon binnenkomen en plant deze in bij haar eigen medewerkers.Het mooie hiervan is, dat je de gedelegeerde werkbon kunt volgen in je eigen account en de onderaannemer ziet alleen de bonnen die aan haar gestuurd zijn. Makkelijk, professioneel en effectief.Nodig je collega-bedrijven dus uit om ook WerkbonApp te gebruiken en zo succesvol samen te werken.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn